U trendu

Venčanje iz druge dimenzije

Jedan Korejac oženio se jastukom! On se venčao sa svojim "dakimaura", to jest svojim jastukom, na kome je naslikana jedna Japanka.
Devojka koja je prikazana na jastuku je Fejt Testarosa.
Sve korejske novine izveštavale su o ovom neobičnom venčanju.
Video snimak prikazuje čoveka s jastukom. Oni se nalaze u parku i voze se na ringišpilima i toboganima.
Kasnije su uzašli na večeru, gde je on naručio dva tanjira špageta.
Kud god da idu, svi ih radoznalo posmatraju, smeju se i šapuću.
Konačno, mladoženja je obukao svoj smoking, a gospođa Testarosa svoju venčanicu, a sve to zbog ceremonije venčanja. Slike možete naći na sajtu ToplessRobot.
Ovi jastuci postali su pravi trend, naročito u Japanu, gde ljudi i mladići oformljuju prave "veze" s njima (jastucima).
Ipak, ovo je prvi put da se neko venčao s objektom na kome se nalazi slika. U novembru 2009. godine jedan Japanac venčao se sa svojom virtuelnom devojkom iz Nintendo igrica.
Onlajn peticija sa preko 500 potpisnika pozvala je japansku vladu da zvanično prizna pravo ljudima da se venčaju s dvodimenzionalnim likovima.
"Nismo zainteresovani za 3D. Kada bih mogao, voleo bih da živim u 2D svetu. Međutim, s postojećom tehnologijom to nije moguće. Može li makar da se legalizuje venčanje sa 2D likovima?, pitaju pristalice.
"Bio sam venčan s Arkueid Tušikama već pet godina. I ne sumnjam da želim da provedem ostatak života s njom. Kao i neki drugi koji žive u dve dimenzije, ja bih veoma želeo da podržim ta nastojanja!", kaže još jedan od pristalica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar