U trendu

Venčanje iz pakla: Mlada poslala listu nemogućih zahteva, gosti besni

Jedna američka nevesta poslala je pozivnicu za venčanje sa „nekoliko“ zahteva za svoje potencijalne goste, ali verovatno nije očekivala tako negativne reakcije na društvenim mrežama. Razlog je taj što je od svoje porodice i prijatelja tražila da uštede barem pet hiljada dolara kako bi mogli da pokriju sve troškove koje venčanje zahteva, piše Dejli Mejl.

Nemogući zahtevi od gostiju traže da uzmu barem dve nedelje godišnjeg odmora iako venčanje traje tri dana. Pozivnica je došla na dve stranice, a mlada je navela tri zemlje gde bi svadba mogla da se održi, s obzirom na to da se još uvek nije odlučila za lokaciju.  – Venčanje će biti u jednoj od azijskih zemalja – Filipini, Tajland ili Vijetnam, još uvek nisam odlučila – napisala je.

Dodala je: – Let traje od 10 do 13 sati i košta između 500 i 1.100 dolara, u zavisnosti od toga odakle rezerviše kartu. Trebaće vam barem dve nedelje godišnjeg odmora. Jedna nedelja je premalo, s obzirom na to da je reč o dugačkim letovima. Dva-tri dana će trajati ceremonija venčanja, a ostatak vremena možete provesti kako želite.

Savetovala je zvanicama da će im biti potrebno između četiri i pet hiljada dolara, a u taj iznos uključen je smeštaj (koji sami plaćaju), hrana, piće, dnevne avanture, unajmljivanje skutera… Rekla je da verovatno neće potrošiti sav novac, ali dobro bi bilo da ga imaju, a potrošeni iznos na kraju zavisi od toga kakav odmor žele. Zaključila je da treba o svemu da razmisle i da veruje da će im se sve veoma dopasti!  Nakon što joj gosti odgovore, mogu da počnu da traže smeštaj: – Kada dobijemo sve odgovore, rezervisaćemo smeštaj i ponovno poslati pozivnice s adresom smeštaja, datumom i tačnim vremenom ceremonije. Kad dobijete pozivnicu, možete rezervisati svoj let i uzeti godišnji odmor.

Gosti svoj dolazak moraju da potvrditi do 28. februara ove godine, a venčanje će se održati u novembru ili decembru pa je nevesta dodala: – Imate barem devet meseci kako bi uštedeli za naše venčanje.

Naravno, pozivnica je prvo postala hit na društvenim mrežama, a mladini zahtevi postali su predmet ruganja. Jedan korisnik društvenih mreža napisao je da ova nevesta živi u svom svetu snova i da joj baš niko neće doći na svadbu. Drugi ju je prozvao „bridezillom na steroidima“, dok su se svi složili oko toga da je izrazito nepristojna.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike