U trendu

Verovanje drevnog Japana: Voće koje najviše volite govori mnogo o vašoj ličnosti, saznajte koji ste tip

Voće koje volite može biti pokazatelj ko ste i kakvi ste. Tako su govorili u drevnom Japanu, a stručnjaci su vremenom samo produbili ovu teoriju.

Lubenica

Ovo je izbor večitih optimista čija je čaša uvek do pola puna. Šta god da se desi u životu, naći ćete svetao ugao da sagledate stvari i prevaziđete svaku krizu.

Veoma ste vredni i posvećeni, ništa vam nije teško, a istovremeno ste senzualni i senzualni, što vas čini privlačnim suprotnom polu. Spremni ste da uradite sve za svog partnera i često mu priređujete lepa iznenađenja kao dokaz svoje ljubavi.

Jagoda

Ovo je omiljeno voće zabavnih, veselih, prijatnih ljudi, koji umeju da uživaju u životu, sofisticirani su i prepoznaju lepotu. Poznati su po svom istančanom ukusu i stilu, uživaju u malim stvarima i veoma su kreativni. Osetljivi su na nepravdu i teško podnose povrede i uvrede svojih najmilijih. Sve dok ste dobri prema njima, oni su melem za ranu. Zato pokušajte da ih ne prevarite.

Jabuka

Odlikuje vredne ljude, pomalo konzervativne, u suštini klasične. Dobra strana ljubitelja jabuke je što su pošteni, pravedni, vredni, pravi prijatelji i iskreni partneri.

Ipak, nekima deluju dosadno, jer uvek igraju po unapred poznatim pravilima, pa su previše predvidljivi.

Grožđe

Komunikativni, društveni ljudi, rođeni za timski rad, vole ovo voće. Veoma su ambiciozni, uspešni, samouvereni i svesni svojih kvaliteta, ali i samokritični.

U vezi ne pristaju na kompromise. Kada se zaljube, oni su odani, a za suprotni pol često deluju veoma kobno.

Breskva

Ljubitelji breskve su dobri roditelji i iskreni prijatelji, ali mogu biti veoma zahtevni u bilo kojoj vrsti odnosa. Postavljaju visoke standarde sebi i drugima, pa ih nije lako pridobiti.

Kada se to dogodi, imaćete prijatelja za ceo život.

Kajsija

Ovo voće ide uz šarmantne i beskrajno vesele ljude. Vole da se druže, kreću i uživaju u životu punim plućima. Veoma su jednostavni i prijemčivi, a kada nekoga vole, to je bezuslovna ljubav.

Trešnja

Ljubitelji trešanja su posebni, ne vole ništa što je obično. Deluju misteriozno. Prilično su nepredvidivi i stalno privlače pažnju svojim izgledom i potezima.

Kruška

Oni koji ih vole su nežni, krhki, dragi, često slabi. Kažu da su skloni melanholiji ili čak depresiji, jer su previše tankog srca. Ali, to se na prvi pogled ne vidi, jer deluju stabilno, pričljivo i privlače pažnju svojim darom pripovedanja koji odiše samopouzdanjem.

Smokva

Taktički ljudi sa izuzetnim moćima zapažanja vole smokve. Oni su razboriti i mudri, ali ne naročito senzualni. Tek kada su za nekoga zainteresovani, pokazuju da znaju da budu seksualni i privlačni.

Banana

Ko voli ovo južno voće znači da je emotivan, sentimentalan, blag, mekan i topao, ali se često krije iza maske ledene osobe. Ako volite banane, to znači da ste skloni naglim promenama i da se ponekad kajete zbog svojih postupaka. S druge strane, veoma ste posvećeni u ljubavi, koja ponekad može da ode do krajnosti, pa postanete – posesivni.

Narandža

Ovo voće je za sposobne, snažne, snalažljive, ali i ćutljive i uzdržane tipove ličnosti. O njihovoj neraspoloženosti i promenama raspoloženja govori i činjenica da malo pričaju.

U ljubavi su suzdržani dok ne upoznaju partnera koji im savršeno odgovara, pa kada su inspirisani, pokažu svoju drugu stranu – izuzetno senzualnu i strastvenu.

Snovi sa porukom

Psiholozi smatraju da voće u snu šalje određene poruke, ali pre svega je ključno da li je voće zrelo ili nezrelo.

Zrelo voće otkriva da postoji problem sa seksualnošću, dok nezreli plodovi govore da treba usporiti sa donošenjem odluka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar