U trendu

Veruje se da ako ubacite u novčanik papirić sa ovim simbolom, nikad neće biti prazan

Jedan simbol vekovima važi za nešto pozitivno i moćno – reč je o znaku beskonačnosti. Ovaj  je jedan od najstarijih simbola koji se koristi se u mnogim kulturama.

Mnogi smatraju da donosi pozitivan podsticaj na energiju, a posebno značenje ima kada ga nosite kao privezak na narukvici ili crvenom koncu.

Koristi za harmoniju i ravnotežu, a povezan je i sa brojem osam koji simbolizuje bogatstvo i prosperitet. U feng šuiju simbol beskonačnosti se koristi za harmonizaciju prostora i poboljšanje vitalne či energije u domu.

Prema feng šui stručnjacima u stanju je da pozitivno utiče na svaki prostor u kome će se nalaziti.

Postoji simbolika da ovaj znak treba nacrtati na komadiću papira i nositi ga u novčaniku kako bi privukao energiju obilja i priliv novca. Možete ga ukrasiti, nacrtati omiljenom bojom ili mu dati svoj lični pečat.

Nacrtan u planeru ili rokovniku može dovesti do uspeha, a ukoliko ga istaknete u spavaćoj sobi ojačaće energiju ljubavi između partnera.

Ako nosite ovaj simbol na sebi, on će dati energiju i snagu, kao i transformisati negativnu energiju u pozitivnu.

Znak beskonačnosti je simbol pozitivne energije i kontinuiranog razvoja, pa ga možete na razne načine iskoristiti za prizivanje dobrih vibracija, prenosi Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar