U trendu

Viktor Savić u muzičkim vodama (video)

Njež je alter ego mladog beogradskog glumca Viktora Savića koji se nedavno otisnuo i u muzičke vode, a premijerno predstavlja spot za pesmu „300“, u izdanju „Lampshade Media“.

Spot „300“ može se pogledati na sajtu „Jutjub“ i preslušati na „Deezeru“, saopštila je muzička kuća „Lampshade Media“.

Savić kaže da od malih nogu uživa u repu i s obzirom da je odrastao pretežno na repu sa zapadne obale, „držaće se Tupaka“.

„Tupak, čije sam spotove, intervjue i nastupe kao klinac gledao na MTV-ju, veliku je pažnju posvećivao tekstovima. Pošto je tada on diktirao stil, kao što sada radi na primer Rijana, ostali koji su se trudili da budu bolji od njega, ili bar najbolji što mogu, takođe su pridavali najveći značaj tekstovima“, naglašava Savić.

On je primetio da je, kada je Tupak ubijen, vremenom „nivo igre“ krenuo da opada u umetničkom, pokretačkom smislu, a da raste u čisto komercijalnom.

„Pošto se to dogodilo na svetskoj mapi, taj pad se naravno osetio i kod nas. Sve je manje bilo pravih, a oni koji to jesu, vremenom su krenuli da odustaju ili da se priključuju tom prizemnom kolu. Neki se i dalje koprcaju, njima svaka čast, a ove druge koji su se predali nemam pravo da osuđujem“, objasnio je popularni glumac i dodao da je to razlog zašto je počeo da se bavi repom i piše tekstove.

„Osećam se dužnim prema pravoj igri i pravim igračima na kojima sam odrastao i koji su me vaspitavali. Želim da motivišem mlade repere da nastave da veruju, da rade i da se bore. Želim da se bavim umetnošću čiji je cilj da pokreće“, istakao je Savić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar