Viktorijina pahuljica

Dvanaesta godišnja modna revija donjeg veša „Victoria’s Secret“ (Viktorijina tajna) održana je 15. novembra ove godine u Los Anđelesu u Sjedinjenim Američkim Državama. Na toj reviji, kao i svakoj te vrste, atmosfera je bila užarena.
Božić je ove godine došao ranije! U toj konstataciji slažu se svi koji vole modne revije donjeg veša. Modna revija donjeg veša „VS“ održana je u Los Anđelesu, a proizvode su na pravi način promovisali supermodeli kao što su Hajdi Klum, Karolina Kurkova, Alesandra Amrosio, Anđela Lindval, Marisa Miler, Džesika Stam i mnoge druge manekenke.
Dok su obnažene lepotice paradirale modnom pistom, gosti su ostajali bez reči i daha, i to ne samo zbog veša već i zbog atraktivnih manekenki koje su ga prikazivale. Svi modeli veša bili su praznični i seksi, ali dva su se ipak izdvojila, bar po utiscima publike. Jedan je Hajdina metalik pahulja, koja je osvojila publiku i pobrala gromoglasne aplauze. Ona je sijala dok se graciozno spuštala i koračala svetlucavom modnom pistom u srebrnom kompletu okružena pahuljom snega.
Druga kreacija koja je izazvala burnu reakciju je model koji je nosila Karolina Kurkova, pod nazivom „Veći od života“. Iako sam komad veša nije bio ništa previše specijalno, krila koja su upotpunila celu kreaciju bila su fantastična. Pored te dve kreacije, vredi spomenuti i da su drugi modeli bili zaista prelepi.
A šta je bilo inspiracija tim neodoljivim kreacijama? Neki komadi bili su inspirisani dolazećim praznicima. A zajednička tema i inspiracija za sve modele bila je zavodljivost i atraktivnost veša.
Do sledeće godine možete uživati u ovogodišnjim modelima – naravno, ako uspete da ih priuštite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.