Virtuelne zvezde

Virtuelne zvezde i nisu tako nova pojava, kao što se obično misli. Davno pre pojave Interneta, bilo je animiranih likova koji su svojom popularnošću zasenjivali zvezde „od krvi i mesa“ – Miki Maus je najbolji primer za to. Ipak, sa pojavom novog elektronskog medija, javila se i nova kategorija likova koji nisu stvarni, ali izgledaju sve stvarnije. Sa razvojem veštačke inteligencije, njihova pojava će delovati sve uverljivije.

Posle Eve Solal, T-Babe i Gorillaz (pomenimo samo neke iz kategorije virtuelnih zvezda), najavljena je i TMmy (Timi), virtuelna pevačica koja će uskoro izdati svoj prvi singl, pod naslovom „You Make My Day“. Kako će proći na top-listama, ostaje da se vidi, a što se tiče njene voditeljske karijere, već se oprobala i bila vrlo uspešna. Ta njena prva pojava se desila na WorldArt TV, web-televiziji koja svoj program emituje 24 sata preko Interneta, a u celosti je posvećena umetnosti i zabavi.

TMmy se našla na ovoj televiziji u ulozi voditeljke, u vreme održavanja Edinburškog festivala, jedne od najvećih kulturnih manifestacija u svetu. Pomenuta televizija je najvila i posebnu emisiju o novoj virtuelnoj pevačici, u kojoj će TMmy pričati o svom životu, hobijima, karijeri, i izvesti svoj prvi singl. Datum emitovanja nije preciziran, ali je najavljeno da će TMmy biti gošća web-televizije tokom juna.

Srodne teme:

  • Nova zvezda je rođena!
  • Ko je T-Babe?

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.