Za sve je kriv dečko

Nemojte da šaljete SMS poruke dok vozite. To je već svima poznato. Nemojte da se brijete dok vozite. I definitivno nemojte da brijete intimne delove svog tela dok vozite. Ovo je lekcija koju je naučila jedna žena iz američke države Florida. Ona je optužena zbog sudara za koji policija kaže da se dogodio zato što je ona depilirala svoju bikini zonu – dok je vozila automobil.
Prema navodima floridske saobraćajne policije, 37 godina stara žena žurila je da se vidi sa svojim mladićem na Ki Vestu. Želela je da bude u potpunosti spremna za tu posetu.
Policajci kažu da je njen bivši muž preuzeo volan dok je sedeo na mestu suvozača kako bi ona mogla da dovrši depilaciju.
Tada je njen automobil udario otpozadi jedan kamionet. Dvoje ljudi u kamionetu pretrpelo je lakše povrede i dobro se oseća. Žena i njen bivši muž koji su se nalazili u automobilu nisu bili nimalo povređeni.
"Da nisam bio tamo, ne bih poverovao", izjavio je za novine očevidac ovog zaista neverovatnog događaja.
Zvanični predstavnici policije izjavili su lokalnim novinama da je ova žena već kažnjena zbog vožnje u pijanom stanju – i to samo dan ranije, i da joj je suspendovana vozačka dozvola.
Žena je optužena zbog upravljanja vozilom iako joj je oduzeta vozačka dozvola, zbog bezobzirne vožnje, kao i zbog napuštanja mesta događaja i povređenih osoba u olupini vozila, ali i zbog upravljanja motornim vozilom bez osiguranja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.