U trendu

Za usamljene goste: Ovaj hotel iznajmljuje – zlatne ribice

Hotel Čarleroi u blizini Brisela svojim gostima koji dođu sami može po pristupačnoj ceni da iznajmi društvo zlatne ribice.

U ovom hotelu su svesni da ljudima koji su primorani da budu sami u hotelskoj sobi nije baš prijatno, pa su našli način da im olakšaju boravak.

Iako hotel duže vreme ima u ponudi opciju iznajmljivanja zlatne ribice, jedna djevojka je fotografiju ribice sa recepcije postavila na Twitter, pa izazvala lavinu komentara.

Na fotografiji se vidi zlatna ribica u akvarijumu i pored nje papir na kome piše da može biti vaša ako platite 3.5 eura za noć. Mišel Kuk koja je podelila fotografiju, rekla je da nije izdržala da tako nešto zadrži samo za sebe.

– Moja drugarica je odsela u hotelu u Belgiji. Ponuđeno joj je da u slučaju da se oseća usamljeno iznajmi zlatnu ribicu – napisala je pored fotografije.

Ribica koja se nalazi na toj fotografiji nije jedina koja može da se iznajmi u tom hotelu. Hotel poseduje ogroman akvarijum sa drugim ribicama u kome se nalaze brojne biljke, sklonište i filter za vazduh, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar