Zablistajte i vi

Trošimo i poslednje dane ove godine. Svode se računi i prave planovi za budućnost, a iznad svega smišlja se, razmišlja i planira gde i s kim dočekati novu godinu. Mesto treba da je prijatno, društvo veselo, a mi što lepši.
Kako je za mnoge novogodišnji doček nešto posebno, noć koja ne liči ni na jednu drugu u godini, bez obzira na to da li ćete u ponoć šampanjcem nazdraviti u nekom restoranu, svom domu ili kući svojih prijatelja, želja za posebnom, svečanom toaletom sasvim je razumljiva. Neka ona, kao i vi, te noći bude što lepša, atraktivnija i blistavija. Zato odaberite odeću u kojoj ćete se osećati kao u bajci, napravite neobičnu frizuru, stavite svetlucavu šminku i blistavi nakit koji će trepereti kao zvezdano nebo. Naravno, ne zaboravite osmeh i dobro raspoloženje, jer vam bez njih ni najskuplji dijamanti neće dati željeni sjaj.
Bilo da se radi o pravim draguljima, štrasu ili svetlucavim staklićima, ovo je prilika da odaberete nakit koji inače ne nosite. Sasvim jednostavnu crnu haljinu i zalizanu kosu podignutu u punđu oživećete ogrlicom od štrasa, širokom narukvicom, minđušama i prstenom sa sjajnim kamenom. Njihov sjaj učiniće vas najblistavijom zvezdom večeri.
Crno je uvek u modi, a materijal sa svetlucavim aplikacijama prava je stvar za ovakvu priliku, naročito ako je u kombinaciji s visećim minđušama, sandalama sa ukrasima od štrasa i diskretnim crnim krznenim ogrtačem. Naravno da i belo može da izgleda efektno i svečano. Haljina od belog tila bez rukava, atraktivnog dekoltea, ukrašena brilijantskim brošem, u kombinaciji sa zlatnim sandalama i pismo tašnom od zlatnog ripsa pravi je izbor za žene koje žele da naglase svoju ženstvenost. Ne zaboravite ni donji veš – u nezaboravnoj noći i on treba da bude nezaboravan!
Nemojte potcenjivati detalje. Čak i neka stara haljina izgledaće kao nova i sasvim drugačija uz atraktivnu bižuteriju, neobičnu tašnu i svečanu svetlucavu obuću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.