U trendu

Zabranjen ulaz zbog takosa

Jedan čovek s Aljaske zatvoren je samo zato što je bacao čuvene meksičke specijalitete – takose! Da vidimo o čemu se tu zapravo radi.
Vest nam dolazi pravo iz grada Ferbenks, iz američke države Aljaska.
Čovek s Aljaske koji je menadžera restorana "Taco Bell" pogodio duplim takosom, i to posred lica, osuđen je na jedan dan zatvorske kazne i na godinu dana uslovno. Interesantna kazna, pomisliće neki!
Međutim, to nije sve! Voren Strikling iz grada Ferbenks mora da plati i novčanu kaznu za incident koji je sam izazvao. Strikling mora da plati i 100 dolara novčane kazne pošto je priznao da je kriv zbog nedoličnog ponašanja.
Voren Strikling, star 31 godinu, rekao je da je bacio takos jer je pljunuo na njega. To je uradio zato što je morao da dva puta staje u red na drajv-inu pošto su radnici restorana pogrešili u njegovoj narudžbini. On tvrdi i da ga je menadžer restorana optužio da laže kako bi dobio besplatnu hranu. Tako je sve počelo!
Pored svih navedenih kazni, Vorenu Striklingu je zabranjen ulaz u restoran "Taco Bell" tokom godinu dana, koliko i traje njegova uslovna osuda.
Verovatno će Voren Strikling morati da nađe neki drugi restoran brze hrane. Samo se nadamo da i tamo neće postupiti na isti način.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar