U trendu

Zaglavio penis u OKASTI KLJUČ, spasavali ga ZUBARI

Jedan kineski muškarac (37) zaglavio je svoj polni organ okasti ključ malog promera, iz kojeg je morao da ga izbavi lokalni zubar, prenosi Blic.

Nesrećni slučaj dogodio se u junu, ali se tek sada za to saznalo. Naime, muškarac se „zaigrao“ i problem nije mogao da reši sam, pa mu je u pomoć priskočio zubar sa specijalnom malom bušilicom. Kako je već prošlo gotovo 17 sati, njgov polni organ bio je potpuno modar, piše britanski „Dejli mejl“.

Doktori i vatrogasci, koji su pokušavali da mu pomognu, nisu ništa mogli da učine.

Prema pisanju tamošnjih medija, muškarac je neženja koji živi u gradu Linhai. Ostalo je nejasno kako je tačno došao u ovako nezgodnu poziciju.

Doktori su najpre smatrali da treba da ga podrvnu operaciji, kako bi smanjili krvni pritisak pre nego što uklone alatku. Navodno su za pristanak zvali i njegove roditelje, koji su pristali, ali se nisu pojavili u bolnici da bi potpisali dokument.

Zbog toga su u pomoć morali da pozovu vatrogasce, koji su stigli sa cirkularnom brusilicom. Međutim, nisu smeli da je upotrebe.

Tada su u pomoć priskočili zubari, čije bušilice imaju regulatore za hlađenje, zbog čega se metalni alat nije ugrejao. Nakon 30 minuta rada, neženja je oslobođen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.