U trendu

Zakonska dozvola za sastanke

Tinejdžeri će od sada morati da imaju i zakonsku dozvolu da bi mogli da izlaze na sastanke s devojkama. Da li je to zaista tačno? Proverićemo odmah!
Ova vest dolazi nam iz grada Apleton, iz države Viskonsin, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Jedan tinejdžer iz Viskonsina moraće da ima i zakonsku dozvolu ako želi da izlazi na sastanke s devojkama u sledeće tri godine, nakon što je bio osuđen zbog bega u Tenesi sa svojom devojkom u ukradenom automobilu. Sva sreća da se ova odluka ipak odnosi na samo jednog tinejdžera, a ne na sve.
Devetnaest godina star Džordan Kristensen iz grada Apletona osuđen je na godinu dana zatvora i tri godine uslovne kazne. Sudija okružnog suda Džon Des Džardins naredio je da "nema sastanaka sa suprotnim polom bez dozvole njegovog agenta za uslovne kazne".
Džordan Kristensen se u toku suđenja izjasnio protiv optužbi za krađu automobila i krađu vatrenog oružja. On se i izvinio sudiji za svoje postupke pre nego što mu je izrečena kazna.
Policijski istražitelji navode da je Džordan Kristensen 26. maja ove godine ukrao automobil svojih roditelja koji su ga usvojili i da je potom pobegao na područje grada Memfisa sa svojom 16 godina starom devojkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar