U trendu

Zalepljen za volan

Jedan čovek je opljačkan u Meksiku dok je bio zalepljen za volan svog automobila!
Pljačka se desila u blizini grada Monterej u Meksiku.
Vozač u Meksiku došao je u nezavidnu situaciju kada je zaustavio svoj automobil kako bi pomogao ženi čiji se pikap, kako je izgledalo, pokvario na autoputu.
Anadel Karizales vozio je u blizu Montereja, grada na severu Meksika, kada je opazio plavušu u crnoj mini suknji. Žena ga je zamolila da se zaustavi i pomogne joj. To je i učinio.
Državni istražitelji su izjavili da mu je nepoznata žena, kada se zaustavio, rekla da je njen saučesnik uperio pištolj u njega. Potom mu je vezala ruke za volan uz pomoć lepljive trake i superlepka. Kao da traka nije bila dovoljna. Naravno da saučesnika nije ni bilo.
Da ironija bude još veća, Anadel Karizales nije imao nikakvog novca kod sebe. Međutim, žena je uzela njegovu kreditnu karticu i pobegla.
S još uvek upaljenim motorom i rukama prilepljenim za volan, Anadel Karizales je nekako uspeo da vozi nekoliko kilometara niz put dok nije naišao na policiju, koja mu je pomogla.
Policajci su mu odmah oslobodili ruke uz pomoć slanog rastvora.
Dejvid Parales, predstavnik za štampu državnih istražitelja, izjavio je da je Anadel Karizales verovatno pomislio da je to njegov "srećan dan" kada je video ženu u mini suknji, ali se definitivno iznenadio kada ga je ona vezala za volan.
"Postoje neke kontradikcije u njegovoj priči, o tome kako je on stao pored puta, ali su pljačka i njegovo lepljenje za volan automobila neosporni", dodao je Dejvid Parales.

Pazite kada priskačete damama u pomoć, da ne prođete kao Anadel Karizales.