Zar ćeš tako na maturu? Tinejdžerka otkrila ko joj je bio uzor za kombinezon vredan 2.000 dolara (foto)

Maturske večeri prilike su u kojima tinejdžerke žele da zablistaju, ali neke u tome baš preteruju. Jedna od njih je 16-godišnja Fejt Tigpen iz Misisipija koja je na ples obukla dve hiljade dolara vredan kombinezon dizajnerke Ejndžel Brinks. Uz kombinezon ide i šlep i maska za lice.

Inspiraciju za stajling u kojoj će na matursko veče ova tinejdžerka našla je u haljinama koje su Kardašijanke i Dženerke nosile na proslavi 60. rođendana Kris Džener, koja je bila u stilu Velikog Getsbija.

I just want to tell everyone in these photos, the ones that were there but didn't take photos, and the ones who couldn't be but wanted to be there that I love them to the moon and back!! the support I have from my family is FAR BEYOND WORDS, I could never repay them for it❤

A post shared by Faith Thigpen (real page‼️) (@iamstard0m) on

„Inspirisale su me Kardašijanke. Tema mature takođe je bio Veliki Getsbi, a mama i ja smo videle fotografije sa njihove proslave i odmah se inspirisale njima“, ispričala je za Yahoo.

did you say two vehicles ? 👀 #mustang #rollsroyce

A post shared by Faith Thigpen (real page‼️) (@iamstard0m) on

Kombinezon koji je nosila bio je delimično proziran i optočen cirkonima, a izradila ga zvezda šoua „Žene košarkaša“ Brinks. Otkako je Fejt fotografije kostima objavila na Instagramu, one su izazvale veliku pažnju širom sveta.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake