U trendu

Zaradi i preko 1000 dolara po videu ispunjavajući bizarne zahteve muškaraca, evo šta radi (video)

TikTokerka Rosie Zeppelin iz Perta u Australiji kaže da zarađuje stotine dolara jedući hranu pred kamerama za muške obožavatelje. U jednom od videa koje je objavila za svojih 22.000 gladnih obožavatelja, kaže da može zaraditi gotovo 1000 dolara po objavi videa u kojem žvače razne vrste hrane.

Kaže kako joj ne smeta to što joj stižu zahtevi za pregled takvog sadržaja te da njeni muški pratioci vrlo često traže da se snima tako da ružem za usne namaže hranu i lice. Obično snima celi obrok, od početka do kraja,  da bi za takav video, u kojem se namazala ružem po licu, sličan onome koji je nedavno objavila na TikToku, mogla dobiti i do 200 američkih dolara.

@rosiezeppelin

I get paid up to $1000 per video to eat on camera! #fyp #sidehustle #eating

♬ original sound – Rosie

Još jedan učestali zahtev koji dobija od pratitelja je da se pretvara da je za stolom za kojim sede još dvoje ljudi te da razgovara s kamerom kao da je pratitelj s njom u sobi, prenosi New York Post.

Zanimljivo, kaže da snimajući se treba paziti na svoje ponašanje za stolom, jer neki muškarci vole kad neuredno jede, tako da joj hrana ispada iz usta. Ali, što je više ‘posla’ oko samog jedenja uključeno u video, ona za njih traži višu cenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)