U trendu

Zatražio razvod jer se supruga kupala samo jednom godišnje

Suprug iz Tajvana je nedavno podneo zahtev za razvod, a sud ga je odobrio. Muškarac se žalio da njegova žena sprovodi psihičku torturu jer se kupa samo jednom godišnje i tek povremeno opere kosu i zube.

Žena prezimena Lin se, dok su se zabavljali, kupala jednom nedeljno ali nakon venčanja stanje se pogoršalo, tvrdi muž. Prvo je počela da se kupa jednom mesečno, a onda dva puta godišnje. Kada je počela da se kupa jednom godišnje, muž više nije mogao da izdrži.

Muž tvrdi i da su zbog ženine neobične navike imali seks samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali dece u braku koji je trajao deceniju. Lin je nezaposlena, nezaposlen je bio i njen uskoro bivši muž.

– Imao sam priliku da radim, ali me je Lin nagovorila da ostanem kod kuće i brinem se za njene roditelje – kaže suprug. Finansirala ih je ženina majka koja im je povremeno plaćala dnevne troškove,

– Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam sebi mogao da platim zdravstveno osiguranje niti da priuštim odlazak zubaru – žali se suprug.

Kaže da je 2015. godine pronašao posao i odselio iz porodičnog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio da zatraži razvod. Lin kaže da se protivi razvodu, da su njeni roditelji njenog supruga tretirali kao sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mesto jer joj se nije javljao.

Sud je odobrio razvod, ali se Lin može žaliti na odluku, piše Odditycentral.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.