Zaveo me je učitelj: Nikad se nisam osećala ovako posebno (video)

Hejli MekGregor (36) iz Velike Britanije više od 20 godina sa sobom je nosila bolnu tajnu – kao devojčicu ‘zaveo’ je učitelj i seksualno iskorišćavao.

– Mislim da se nikad u životu nisam osećala tako posebno kao kada sam prvi put ušla u auto učitelja drame nakon probe – ispričala je. Kaže da nije bila jedina učenica kojoj je Vilson bio simpatija pa je sama činjenica da je odabrao nju, bucmastu stidljivu 13-godišnjakinju, bila joj je lični trijumf.

Hejli je Vilson podsećao na omiljenog pevača. Njegovi komplimenti i pažnja laskali su devojčici punoj nesamopouzdanja zbog izgleda.

– Tada sam mislila da se zaljubljuje u mene. I u svojim devojačkim fantazijama zamišljala sam da ćemo jednog dana biti zajedno iako je imao ženu i malog sina – kazala je Hejli, koja je tek pre četiri godine na terapiji priznala šta joj se dogodilo – odrastao muškarac je namerno ‘zaveo’, iskoristio i seksualno zlostavljao.

Najgore od svega je što je njen zlostavljač stekao i poverenje njenih roditelja koji nisu ništa sumnjali. Mislili su da joj je mentor koji se trudi da pomogne njihovoj kćerki oko njene najveće strasti – glume, piše Daily Mail.

Jednom nedeljno odvezli bi se na neko napušteno mesto i u autu ljubili i milovali. Vilson je uverio Hejli da će imati velikih problema ako ikom oda da su zajedno, s vremenom su sa ljubljenja i milovanja prešli na eksplicitnije stvari, ali Vilson nije hteo da spava sa njom. Hejli kaže kako je to malo i povredilo, ali sada joj je jasno da je time samo hteo da zaštiti sebe jer je čekao da pređe granicu od 16 godina kada to više nije teški zločin.

Nevinost je izgubila sa 15 godina. Vilson se u međuvremenu preselio u drugu školu i MekGregor je danima bila tužna, ali je to skrivala od svih. U julu 1995. njena porodica je išla na izlet na utakmicu u London, a Vilson je njenom ocu ponudio da prespavaju kod njega.

Te noći izgubila je nevinost. Vilson se u noći došunjao do nje. Celo vreme se pitala ‘zašto sada, tek mi je 15’, ali sutradan je bila ponosna jer se osećala kao prava žena i mislila je da će sada napokon biti zajedno. Ali Vilson joj se nakon te noći više nikad nije javio.

Hejli je bila slomljena. Odnos sa učiteljem uticao je na sve njene buduće veze sa muškarcima. Nakon niza propalih veza, već tri godine je u vezi za koju se nada da će potrajati.

Vilson je osim nje zlostavljao još nekoliko devojčica, a na kraju je završio u zatvoru na 20 meseci. Hejli je razočarana presudom, ali je srećna jer je završio na listi seksualnih prestupnika i zauvek izgubio dozvolu da radi u školama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike