Zbog ovih odgovora na testu o seksu učenicu su suspendovali iz škole

Četrnaestogodišnja devojčica suspendovana je iz škole pre dve godine zbog zanimljivih odgovora koje je napisala u testu o mogućim izvinjenjima koje će muškarac izmisliti samo da ne nosi kondom. Džordan Fridman objavila je fotografiju testa svoje mlađe sestre Maraje, koji je rešavala u sklopu seksualne edukacije u svojoj školi u Montrealu.

„Pre dve godine, moja tada 14-godišnja sestra suspendovana je zbog ovih odgovora. Ponosna sam na nju“, napisala je 21-godišnja Džordan.

Otada je fotografija pregledana čak tri miliona puta.

Test pod nazivom „Prigovori protiv kondoma“ tražio je od učenika da navedu svoje odgovore na prigovore koje bi im mogao da iznese njihov partner. Tako je na prigovor „Kondomi su odvratni, tako su neprijatni. Mrzim ih“, Maraja odgovorila: „I bebe su.“

Na „Samo ovaj put, tako retko imamo seks“, odgovorila je „Sad znaš zašto“, a na „Nemam kondom sa sobom“, napisala je „Nemam ni ja vaginu sa sobom“.

„Naletela sam na to u svojim fotografijama i odlučila da objavim.“, objasnila je Džordan BuzzFeedu.

Ono što nije očekivala jeset da će njena objava postati viralna. „Očigledno je da je smešno, ali malo smo van sebe nakon svega“, rekla je.

„Mogu da potvrdim, bebe su stvarno neuredne i skupe. Tvoja sestra je bila mudrija od svojih godina“ i „Za odgovor ‘nemam vaginu sa sobom’ ovoj devojčici treba dati Nobelovu nagradu“, samo su neki od komentara koje je fotografija izazvala.

Ali nije se svima svidela devojčina iskrenost.

„Poštujem odgovore koje je dala, ali način na koji razgovara zahteva akciju, doduše možda ne baš suspenziju“, tvrdi jedan korisnik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.