U trendu

Zbogom, Meklaudove ćerke

Australijski Kanal devet objavio je krajem prošle godine vest da će osmi serijal poznate TV serije „Meklaudove ćerke“ biti i poslednji.
Kreator i izvršni producent ove serije, Pozi Grejem Evans (Posie Graeme-Evans), rekao je da je oduvek želeo da se serija završi dok je još popularna kod gledalaca. Zasnivajući se na tom mišljenju, uz saglasnost Kanala devet, došli su do odluke da će osmi serijal biti i poslednji.
Dejvid Džingel (David Gyngell) iz Kanala devet rekao je da je ova televizijska stanica veoma ponosna na seriju „Meklaudove ćerke“ i neverovatan uspeh koji je uživala još od svoje premijere 2001. godine. Ova serija je postala prava ikona australijske drame. U njoj su učestvovali najbolji australijski talenti, kako ispred kamera tako i s one druge strane.
Fenomenalno uspešna serija i na lokalnom i na međunarodnom nivou bila je veoma gledana svake sezone. Takođe, prodata je u neverovatnih 200 zemalja širom sveta. Dobila je osam nagrada, uključujući i dve za najpopularniju dramsku seriju u 2004/2005. godini.
Serija je u potpunosti snimana na lokaciji u južnoj Australiji, na velikom ranču po imenu Drovers Run. U njoj su opisani životi i ljubavi žena koje tu rade i žive. U osmom (poslednjem) serijalu igraju Simon Džejd Makinon (Simmone Jade Mackinnon), Aron Džefri (Aaron Jeffery), Ebi Taker (Abi Tucker), Mihala Banas (Michala Banas), Met Pasmor (Matt Passmore), Doris Junejn (Doris Younane), Džilijan Aleksi (Gillian Alexy), Luk Džejkobz (Luke Jacobz) i Dastin Kler (Dustin Clare). Premijera se očekuje početkom ove godine.
Poslednja epizoda sedmog serijala završava se tako što se Grejs, Rajli, Patrik i Tajler voze do reke po nevremenu nakon božićne večere. Tragedija nastupa kada im se automobil surva u reku. Dok automobil polako tone, gledaoci se ostavljaju u neizvesnosti ko će preživeti. A to ćemo, izgleda, uskoro saznati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.