U trendu

Zeleni kafe

Prvi topli zraci prolećnog sunca prosto nas mame napolje, u prirodu, gde će nam društvo praviti mirisne cvetne krošnje drveća. Zato uživajte u čarima nastupajućeg godišnjeg doba i iznesite sto za odmor na otvoreno!
Iznenadite svoju prijateljicu pozivom u svoj kafe pod vedrim nebom. Za lepo postavljenim stolom može se prijatno ćaskati, tračariti i gledati u šoljicu od kafe. Možete da izaberete mesto za sedenje ispod stabla nekog voća, na primer, jabuke. Ovo može da ima i svoje praktične strane, jer kada prolećno sunce intenzivno sija, stolicu možete jednostavno pomeriti ispod krošnje od cvetova. Pravi slatki trenuci radosti. Ili možda sledeća kombinacija: sasvim belo u kombinaciji s nežnozelenim listićima može učiniti vašu terasu elegantnom. Transparentni stoljnjak izgleda isto tako nežno kao i grančice prekrivene cvetovima. Viseće ukrasne sorte patuljastog voća biće pogodne čak i za vašu terasu.
Pravo prolećno veselje biće potpuno ukoliko postavite maleni sto za kafenisanje u zelenu oazu ispod rascvetalog stabla u neposrednoj blizini leje s već izniklim vesnicima proleća, recimo, lalama. Ako se brinete za svoj travnjak, evo jednog saveta. Ukoliko garnituru za sedenje držite na jednom mestu oko nedelju dana, trava će se s lakoćom oporaviti. Ispod ukrasne kruške ili jabuke možete postaviti svoj omiljeni sto sa stolicama na rasklapanje. Smestite se udobno u stolicu, stavite svog mačka u krilo i uživajte zajedno u pupoljcima voćkica koji se polako otvaraju. Korpa puna prolećnog cveća šalje prave prolećne pozdrave i lepa je kako za poklon, tako i kao ukras na stolu. Kako bi prelepi raznobojni cvetovi rododendrona trajali što duže, stavite ih u čaše s vodom.
U ove prolećne dane prava relaksacija je vaš zeleni kafe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.