U trendu

Žena pokazala kako sami sebi da ‘pročitate sudbinu’ iz dlana i oduševila milione

Mia Jalin, ekspertkinja za kinesku kulturu, otkrila je na TikToku šta znači pojedina linija na dlanu. Svojim objašnjenjem oduševila je milione korisnika, kojima je pomogla da sami sebi ‘pročitaju sudbinu’.

@mia_yilin

What your palm line say about your love life #palmreading #entertainment #relationship #fortune#funfacts#trending #love #fengshui#china#chinese#chinesewithmia#mia_yilin#fyp#fypシ#Asian

♬ original sound – Mia Yilin 💖

Ljubav – linija srca

– Ljubavna linija počinje ispod malog prsta i ide preko dlana prema srednjem prstu ili kažiprstu. Ako vam je linija srca kratka, to znači da ste moćna i tvrdoglava osoba i volite da prihvatate stvari kako dođu.

To takođe znači da bi drugi mogli da vas izoluju i da ćete voditi težak ljubavni život.

Međutim, ako vam je linija dugačka i seže do suprotnih strana dlana, ‘vrlo ste nezavisna osoba i radije biste se slomili nego savijali’, otkrila je Mia.

Ličnost i karijera – linija glave

Linija glave nalazi se između palca i kažiprsta, odmah ispod linije srca.

Mia je objasnila da ona predstavlja vašu mudrost, uverenja i sposobnost razmišljanja.

– Ako je dugačka, obazrivi ste, logični i osetljivi. Ako je linija kratka, često ćete imati poteškoća s donošenjem odluka i žuriti.

Takođe je objasnila da je njena vijugavost važna.

– Ravna linija nalazi se na dlanu onih koji su praktični, predani i izvrsni u nauci, tehnologiji i matematici – otkrila je ekspertkinja.

– Ako je linija kriva, vi ste nežni, tolerantni i kreativni, rođeni ste da budete u centru pažnje i da ostvarite karijere u PR-u, medijima, društvenim naukama i književnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar