U trendu

Žene, ako nosite nakit na ovom prstu, nesvesno šaljete jednu poruku suprotnom polu

Još u rimskoj antici karakteristike poput talenta, pameti i inventivnosti simbolizovane su prstenom.

Osim toga, nošenje prstena na malom prstu navodno je signaliziralo suprotnom polu da je onaj ko nosi prsten dostupan. Genijalno!

Značenje za muškarce

Kada muškarci nose prsten na malom prstu, često je to takozvani prsten s pečatom, tj. pečatnjak. Na nakitu se tradicionalno može viđeti porodični grb. Prsten s pečatom simbolizuje, uglavnom, plemenito poreklo nosioca i filozofiju života koja ide uz njega.

Često se priča da je nošenje prstena na malom prstu znak članstva u tajnoj organizaciji ili loži. Ponekad se čak govori i o mafijaškom identifikacionom simbolu. Međutim, prema bontonu prstena, sve je to besmislica. Moderni muškarac prsten na malom prstu nosi samo za ukras ili da ostavi utisak. Kao i uvek, svako može sam da odluči dopada li mu se to ili ne.

Značenje prstena na malom prstu, kada ga nosi žena

Dok muškarci često nose prsten na malom prstu, ovaj komad nakita tek je nedavno ponovo postao popularan kod žena. Prsten na malom prstu postao je pravi modni trend tek zahvaljujući jednom američkom brendu za nakit.

Ovim prstenom slobodne žene izražavaju povezanost, odanost i ljubav prema sebi. Mali prsten podseća da ženama nije potreban muškarac kako bi čvrsto stajale u životu. Svetlucavi prsten na malom prstu trebao bi dame uvek iznova da podseća da vole sebe. Kakva sjajna poruka!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar