U trendu

Zimbabve: Pobuna na proglašenju „Mistera ružnoće“ (Video)

Pobednik takmičenja za „Mistera ružnoće“, koji se četvrtu godinu za redom održava u Zimbabveu, je 42-godišnji Mison Sere.

Kako prenosi agencija AP, žiri je titulu najružnijeg muškarca dodelila Sereu zbog njegove „krezavosti i sposobnosti pravljenja grotesnih facijalnih mimika“.

Odluka žirija se, međutim, nije dopala dosadašnjem nosiocu titule, trostrukom osvajaču takmičenja Vilijamu Masvinuu i njegovim fanovima koji su pretili da će pretući sudije.

Oni su tvrdili da je Sere „previše zgodan“ da bi bio Mister, te da njegova ružnoća nije „prirodna“ jer je posledica samo nekoliko poispadalih zuba.

„Ja sam prirodno ružan, a ne on. On je ružan samo kada otvori usta“, ogorčeno je vikao Masvinu.

„Da li treba da nam poispadaju zubi da bismo pobedili? Ovo je čista prevara“, pobunio se Patrik Mupereki, jedan drugi učesnik takmičenja.

Usledile su uvrede i psovke, došlo je i do komešanja, ali su se na kraju strasti ipak stišale.

Odbrusivši kritičarima jednim filozofskim „ko gubi ima pravo i da se ljuti“, pobednik je otišao sa takmičenja bogatiji za 500 dolara.

„Treba da se pomire s tim da sam ružniji od njih“, zaključio je Sere koji se nada ugovoru sa televizijom.

Organizatori izbora za Mistera ružnoće objasnili su da je takmičenje osmišljeno kako bi se skinula stigma sa fizičke ružnoće.

„Izgled je dat od boga. Trebalo bi svi da smo ponosni na to kakvi  smo“, kazao je jedan od organizatora takmičenja koje se odvija u tri kruga u jednom noćnom klubu u Harareu.

(Tanjug)

https://www.youtube.com/watch?v=dMktRhc4aYw

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar