Život jedne sponzoruše: Svima bih preporučila ovaj posao

Domišljata 33-godišnja žena pronašla je neobičan način za dodatnu zaradu – ona je profesionalna sponzoruša i njen dugogodišnji dečko sa tim nema nikakvih problema.

Marsija Favre, muzičarka iz Njujorka odlazi na sastanke sa bogatim, starijim muškarcima koji joj plaćaju da popije čašu šampanjca s njima. Do sad je od toga zaradila više od 7.000 funti. Po izlasku zaradi od 100 do 250 funti iako je jednom prilikom za piće u baru, koje je trajalo pola sata, dobila 1.200 funti.

‘Svima preporučujem ovaj posao. Trebaju vam pare? Evo ih! Tako je jednostavno. Samo se pojavim, popijem piće, razgovaram ni o čemu i za to me plate. Lako zarađen novac’, kaže Favre.

Marsija nije slobodna, piše britanski The Sun. U vezi je sa Džozefom Kingom već deset godina. ‘Kad sam mu prvi put rekla šta radim, mislio je da se šalim. Nije mogao da veruje da mi ljudi plaćaju za piće i večeru. Onda se nasmejao’, kaže Marsija.

Džozef je 40-godišnji muzičar koji podržava partnerku u njenom poslu: ‘Bilo je različitih stvari koje sam ja radio kako bih preživeo. Morate biti kreativni. Shvatio sam da odlazi na piće sa muškarcima koji su spremni da plate i tako onda mene može odvesti na piće. Naravno da mi ne smeta!’

Džozef se ne brine da će se Marsija zaljubiti u drugog muškarca jer, priznaje, s većinom vrlo teško pronađe zajednički jezik: ‘Iskreno, ne osećam poštovanje ni prema kom ko je spreman da plati za izlazak. Nikad se tako ne bih mogla zaljubiti. Nikad. Najgori sastanak mi je bio sa frajerom koji je bio neverovatno nizak. Nisam ga mogla pronaći. Sedeo je na stolici, a kad je sišao, bio je manji od mene. Bio je strašno dosadan i naporan. Najzabavniji mi je bio jedan izlazak kad je bio vetroviti dan pa je muškarcu odletela perika. Potrčao je za njom da je uhvati, a ja sam se pravila da ništa nisam videla. I nije bio Tramp u pitanju, njemu bih naplatila 8.000 funti.’

Osim što joj plaćaju za druženje, Marsija često dobija karte za koncerte i propusnice za bekstejdž, avionske karte i ekstra bonuse od redovnih mušterija. ‘Kad sam se jednom našla u Los Anđelesu, nazvala sam jednog ‘prijatelja’ i rekla mu da mi treba novac za šoping. Odmah mi je prebacio 800 funti’, priča i naglašava da seks ne dolazi u obzir i da na sastancima provodi što je manje vremena moguće. Zbog toga često odbija večere, draža su joj kratka pića u barovima.

‘Nikad me nisu tražili seks. Nikad. Nikad ne dopuštam zbližavanje. Najnemoralnija ponuda koju sam imala bila je od jednog frajera koji me pitao hoću li provesti vikend sa njim u Vegasu. Naravno, nije bilo šanse’, priča.

Kantautorka muškarce upoznaje preko stranice koja povezuje bogate muškarce sa lepim, mladim ženama, a muškarci predlažu koliko su spremni da plate za sastanak.

Njen Džozef priznaje da bi mu ipak bilo draže da se bavi nečim drugim: ‘Nikad od nje ne bih tražio da prestane. To je u redu. Njen posao nam ne stvara nikakve probleme u vezi i dobro zarađuje. Da li bi mi bilo draže da to ne radi? Naravno da bih bio najsrećniji kada bismo bili nezavisni i bogati, kad bismo putovali i odlazili na odmore umesto da radimo, ali život je takav.’

Marsija za sada ne namerava da odustane jer se znalo dogoditi da u jednoj nedelji zaradi oko hiljadu funti za samo jednu čašu šampanjca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.