U trendu

Život u vazduhu

Čovek koji je mesec dana živeo u avionu oborio je Ginisov rekord koji se tiče broja putovanja u vazduhu u roku od 30 dana.
Mark Malkof postavio je svetski rekord serijom letova na kojima je bio od 1. do 30. juna, bar tako tvrdi Karlos Mendez, zvaničnik Ginisove knjige svetskih rekorda.
Prethodni rekord bio je 128 letova, a uspostavljen je još 1993. godine, dodao je Mendez.
Kampanja Marka Malkofa bila je organizovana uz pomoć avio-kompanije "AirTran".
Za tih mesec dana Mark Malkof, star 33 godine, po profesiji komediograf i filmski stvaralac, slao je najnovije informacije na sajtove kao što su Twitter, Facebook, MySpace i na svoju blog stranicu. Postavio je i nekoliko otkačenih video snimaka, kao što je onaj na kome pušta vodu u toaletu aviona i gleda kako se usisava cela rolna toalet-papira koju je odmotao duž prolaza u avionu.
Na drugom video snimku Mark Malkof je imao posla i s vatrogascima. Mark nije imao pristup tuš kabinama i zato je koristio bebi maramice u kupatilu u avionu kako bi se osvežio.
Mark je dnevno leteo na desetinama letova na različitim destinacijama, uključujući Njujork, Floridu, Denver, Pitsburg i Sent Luis. Tako je sleteo u tridesetak gradova. Njegov prvi i poslednji let bio je od Njujorka do Atlante.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.