U trendu

Život vredan deset dolara

Ova neobična vest stiže iz Južne Karoline u Sjedinjenim Američkim Državama. Pokušavajući da ukrade deset dolara vredan bakar, jedan lopov doveo je sebe u nezgodnu situaciju – ostao je zarobljen ispod kontejnera za đubre 12 sati.
Zamenik šerifa rekao je da je 56-godišnji Gibson Kuk neovlašćeno ušao na deponiju, a potom ostao zarobljen pošto je pokušao da se uvuče ispod velikog kontejnera. Radnici na deponiji pronašli su ga 12 sati kasnije, jer su videli da nečije noge vire ispod velikog kontejnera za đubre. Radnici hitne pomoći morali su da postave vazdušne vreće kako bi mogli da podignu kontejner i da ga oslobode.
Gibson Kuk je optužen za upad na tuđ posed i za manju krađu, izjavio je zamenik šerifa Vejn Kirbi. Čekao je saslušanje kako bi se videlo da li će biti pušten uz plaćanje kaucije. Takođe, još se ne zna da li će imati advokata.
"On je naš lokalni sitni kradljivac", izjavio je Kirbi. "Ali nikada do sada nije bio u ovakvoj nevolji."
Neovlašćeni upadi na deponiju smeća u gradu Dilon, koji ima oko 6.400 stanovnika i nalazi se u severoistočnom delu države, blizu granice sa Severnom Karolinom, povećali su se u poslednjim mesecima jer lopovi traže metalne otpatke. Radnik Čarli Braun je rekao da se za 27 godina na deponiji, koliko je on tu proveo, niko nije ovako zaglavio ispod kontejnera s đubretom. Takođe je izjavio da bakar koji se nalazi ispod kontejnera ne može da vredi više od deset dolara. "Bilo je užasno", rekao je. "Ne bih voleo da se nađem ispod tog kontejnera."

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar