U trendu

Znaci da joj se sviđate

Na zahtev čitalaca, istražujemo koji znakovi pokazuju da je ona zainteresovana za vas!
1. Ona naginje glavu. Kada se žena oseća udobno u društvu nekog muškarca, naginjaće glavu dok pričaju. Može je naginjati u bilo kom pravcu – nadesno, nalevo ili nadole. Sve su to znaci da je ona zainteresovana da vas bolje upozna, i to već na sledećem sastanku.
2. Otpija malo pića kada i vi. Ako ženu privlači neki muškarac, ona će instinktivno kopirati njegove postupke. Iako muškarci rade to isto, žene će verovatno pre početi s tim kopiranjem. Šta bi zapravo trebalo da tražite? Možete uočiti da ona podiže svoje telo u istom pravcu u kom je i vaše, ili sledi neke vaše navike kao što su, recimo, način uzimanja čaše s pićem ili neprestano trepće očima ako i vi to radite. Ako želite da je testirate, jednostavno se nagnite napred i pogledajte da li će vam se i ona približiti.
3. Vrti svoju kosu. Još od početka vremena ženska kosa je slavljena kao simbol njene seksualnosti. A danas se to pokazalo i kao istina. Ako ona počne da uvija kosu ili da se igra njom dok priča s vama, to je dobar znak da je zainteresovana za vas i podsvesno želi da vas impresionira.
4. Lice joj dobija sjaj. Kada lice pocrveni, to obično znači da se neko postideo, ali nemojte misliti da su njeni ružičasti obrazi pokazatelj toga da joj je neprijatno dok je s vama. Kada je žena seksualno uzbuđena i kada joj se dopada neki muškarac, krv teče i prema njenom licu, što prouzrokuje da njeni obrazi budu crveniji. Takođe, njene usne će postati punije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar