Bivša veganka mesecima jede samo meso, mleko i jaja: Evo kako joj se život promenio (VIDEO)

Bivša veganka i studentkinja prava Viktorija Ferez iz Atlante u SAD redovno na svom TikTok profilu pokazuje šta jede u okviru svoje „mesožder ishrane“, a u jednom snimku je priznala da je njena odluka da postane vegan bila najgora u njenom životu.

Viktorija je sedam meseci na takozvanoj mesožderskoj ishrani, u kojoj se konzumiraju isključivo namirnice životinjskog porekla (uz vodu i so), bez povrća, voća, biljnih ulja, pa čak i začina.

Bivša veganka tvrdi da je ovakva ishrana izlečila njene zdravstvene probleme, poput bolova u zglobovima, akni, sinusa, glavobolje i nadimanja. Viktorija je rekla da je jednom popustila pred “veganskom propagandom” i počela da pije ovseno ili bademovo mleko i da jede povrće svaki dan.

@vic.ferraz

beef short ribs are one of my fav high fat meals #carnivore #fyp #carnivorediet #highfatdiet

♬ original sound – VICTORIA

“Nikada više ne bih podvrgla svoje telo tome. Priznajem da je najgora odluka u mom životu bila da se složim da je veganstvo ispravno”,  otkrila je ona i dodala da se nikada nije osećala bolje.

Bez voća, povrća i šećera

“Potpuno sam izbacila sve vrste šećera: voće, ugljene hidrate i prerađeni šećer. Ne jedem biljke, ne jedem povrće. Nikada se ne bih vratio toj hrani jer sam se osećala tako loše, a sada se osećam tako dobro”, objasnila je ona.

Sada za doručak jede jaja sa slaninom ili pljeskavicu, pije kafu sa puterom i jede biftek svako veče.

“Mislim da bi svako ko je zainteresovan za tu dijetu trebalo da se bavi njom i možda to čini polako tak što će izbaciti biljnu hranu i povećati meso i masnoće”, zaključila je ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.