U trendu

Čistač organizma: Recept iz tibetanskog manastira je spas od mnogih tegoba

Pretpostavlja se da je recept za ovaj lek zapisan na glinenim pločicama pre više od 2000 godina. Koristi se protiv triglicerida, holesterola, začepljenja i naslaga na krvnim sudovima, kao i za dugovečnost.

Pored toga što uspešno čisti krvne sudove, poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje, a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris, nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Sastojci:

– 300 grama belog luka,

– kilogram limuna sa korom

Priprema:

Beli luk i limun sa korom, sitno samleti. Posle toga staviti da proključa 1,5 l vode, a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun, pa poklopiti sud.

Isključivo na laganoj vatri ovu smesu kuvati 14-15 minuta (nikako duže od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Ovo je gotov tibetanski lek koji treba da sipate i čuvate u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Lek uzimati na prazan stomak svakoga jutra i to 0,5 dl, tokom 25 dana. Posle toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana, a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Posle toga prestati sa upotrebom leka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar