Hrana i seks

Seks i hrana imaju mnogo toga zajedničkog, to vam je sigurno poznato. Obe stvari su veoma čulne (ne računamo ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku). Obe stvari takođe predstavljaju veliki užitak. Zato se tako lepo slažu romantična večera i dugo vođenje ljubavi posle nje. E, sad, postoje tu i detalji – kakva tačno hrana može da izazove kakav efekat koji ima neke veze s uživanjem u seksu. Zainteresovani da saznate više?
Ukoliko volite slatkiše, ovo će vam se dopasti – mnogi slatkiši mogu vam ulepšati ljubavni (ili bar erotski) život. Med, recimo, u sebi ima enzime koji uvećavaju strast; dodajte tome i orahe, radi energije, i bićete uposleni cele noći. Vanila i cimet pobuđuju libido. Slatko voće je veoma korisno – zdravo je, plus snaži i produžava izdržljivost. Dakle, kad se o ovakvim slatkišima radi, navalite!
Ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu, ako ga bar malo volite, i to ljuto u bilo kom obliku – čili, feferoni, senf, ljuti kari… Posle njihovog konsumiranja, prosto osećate vatru koja se od usta širi i dalje. E, ta vatra dobrim delom potiče od širenja krvnih sudova, i to krvnih sudova celog organizma – što znači i svih kapilara polnih organa (u prevodu, polni organi će postati osetljiviji na svaki dodir, a svaki dodir će im pružiti intenzivno uživanje).
Začini su takođe super stvar. Poboljšavaju ukus jelu, daju mu primamljiv miris (što sva čula pobuđuje na uživanje), a uz to zbog korisnih sastojaka povećavaju vitalnost organizma (između ostalog, neophodnu za uživanje u krevetu). Što se lako dostupnih i često korišćenih začina tiče – nana jača, mirođija opušta, a majoran zavodi.
Kao što ste videli, nismo vam naveli nikakvu obilnu i vrlo ukusnu večeru – to bi vam prijalo, ali bi vas i uspavalo. Umesto toga, naveli smo neke sitnice koje možete lako uključiti čak i u pauze između vođenja ljubavi. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.