U trendu

Ovo moćno povrće neverovatno pojačava libido žena

U slučaju da neko vreme niste imali želju za seksualnim aktivnostima, to može ukazivati na smanjivanje seksualnog nagona. Zaustavite dalje opadanje libida jednostavno – hranom. Vaše emocije, fizičko i mentalno zdravlje su samo neki od faktora koji utiču na želju za seksualnim odnosima.

Raspoloženje možete podići konzumiranjem određenih namirnica, koje su relativno dostupne.

Brokoli

Da biste povećali libido, jedite brokoli koji je bogat vitaminom C. Dodajte ga u salatu ili ga jedite pored vaših redovnih obroka, sirov, pržen, kuvan… Brokoli je jedna od najboljih namirnica za jačanje libida kod žena, ali i kod muškaraca. Ovo povrće, prenosi una.rs, pospešuje protok krvi.

Karanfilić

Može se poslužiti na različite načine: bilo da se doda u meso sa roštilja, u jela ili se može skuvati kao čaj. Karanfilić se vekovima koristi u Indiji za mušku seksualnu disfunkciju, a podjednako je dobar i za žene.

Pored toga, karanfilić se koristi protiv neprijatnog daha, što će vas dodatno podstaći na ljubljenje. Za jačanje libida, pospite malo karanfilića u prahu na vaše obroke.

Smokve

Smatraju se vrhunskim pojačivačima lučenja feromona i voćem koje pozitivno utiče na plodnost. Takođe, mogu povećati mušku seksualnu izdržljivost.

Šafran

Istraživači sa Univerziteta Galf otkrili su da šafran može poboljšati seksualnu funkciju. Treba ga potopiti u ključalo mleko ili vodu i posle 15 minuta popiti.

Jaja

Bogata su vitaminima B5 i B6. Oni podržavaju balansiranje hormona i smanjenje stresa, koji su neophodni za zdrav libido. Konzumiranje sirovih kokošjih jaja neposredno pre seksa može povećati libido i energiju. Imaju malo kalorija i mnogo belančevina, što je izvor fizičke snage.

Takođe su dobar izvor larginina, aminokiseline za koju se pokazalo da je korisna u lečenju različitih srčanih slabosti i erektilne disfunkcije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar