Pije se jednom nedeljno: Limunada sa tajnim sastojkom je moćan eliksir za „reset tela“

Ako planirate da očistite telo od nakupljenih toksina i napravite “reset tela” i jednostavno dobijete više energije i osećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromenjen.

Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Sastojci:

Sok od pola limuna ili limete.

Čaša mineralne ili kokosove vode.

Pola kašičice aktivnog uglja.

Priprema:

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešajte i napitak je spreman.

Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.