U trendu

Šta to vaš omiljeni doručak otkriva o vama?

Izbor vašeg omiljenog doručka može da otkrije mnogo toga o vama. Da li najviše volite ujutru da pojedete voće, kašu ili vam je burek omiljen na početku dana?

Nije isto ako za doručak jedete jaja, peciva iz pekare, različite kaše, ili pak preskačete ovaj obrok i samo popijete kafu. Evo šta izbor vašeg omiljenog doručka govori o vama.

Jaja
Ako za doručak volite da jedete jaja, u tom slučaju uživate kada se osećate dobro u svom telu i ne žalite da uložite malo više vremena da biste se posvetili sebi.

Bilo da kuvate jaja za energizujuću salatu ili ih mutite za omlet, koji je u vašoj verziji pravi mali gastronomski doživljaj, volite da započnete dan zdravom dozom proteina, kako biste imali dovoljno energije da se maksimalno posvetite svom poslu.

Peciva iz pekare
Verovatno smatrate da ste „jači i od sudbine“ i da i nije toliko važno šta jedete, jer se svakako odlično osećate. Ukoliko uživate u pecivu iz pekare ili bureku, nemojte preterivati.

Nekada se posledice loših izbora vide kasnije, a tada će vam biti žao što niste malo više razmišljali šta je to što jedete.

Vreme je da stavite sebe na prvo mesto i da počnete da radite ono što je dobro za vas.

Kaše
Ukoliko uveče potopite pahuljice ili čija semenke kako bi one ujutro bile spremne za doručak – vi ste definitivno osoba koja voli da planira unapred.

Vas bi svako poželeo u blizini u kriznim situacijama, jer verovatno u svojoj tašni uvek imate i flastere, i vlažne maramice i nešto da se pregrize ukoliko nekome u vašoj okolini „padne šećer“.

Preskačete doručak
Ako ste odlučili da preskačete doručak kao deo strategije „kratkoročnog posta“, verovatno ste osoba koja voli da prati trendove.

Uvek iščitavate nove naučne studije, u potrazi ste za vestima na temu kako da postanete što zdraviji, pregledate nove postove na blogovima…

To je dobra osobina, međutim, obratite pažnju na to da pre nego što se „zakačite“ za novi trend, prvo istražite sve činjenice – jer doručaj je najvažniji obrok.

„Doručkujete“ kafu
Ako za doručak uzimate gutljaje prve jutarnje kafe, onda ste vi osoba koja je veliki sanjar. Večito pravite nove poslovne planove, a zatim ih munjevitom brzinom izvršavate.

Sve je to fenomenalno, međutim, nemojte potpuno zaboraviti na sopstvenu dobrobit i zdravlje.

Ukoliko vašem organizmu zaista prija jutarnja kafa, onda je to u redu, ali ako osetite glad, onda šoljicu kafe zamenite doručkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar