U trendu

Izgledaće kao na reklami: Besplatan trik za brži rast kose

Najbolji trik za brži rast kose je potpuno besplatan, isprobajte ga!

Znate li da ne morate da kupujete skupa sredstva za brži rast kose? Frizeri se „kunu“ u trik masaže glave, a imaju nekoliko saveta kako bi bilo ko mogao da je uradi kod kuće. Podstiče rast kose i cirkulaciju vlasišta, a kosa će delovati sjajnije i lepše i zbog činjenice da ćete zapravo temeljnije oprati kosu. Bilo da koristite prste, ili neki od masažera za vlasište, ovo su trikovi profesionalnih frizera koji omoguću najbolju masažu kože glave!
Ne vucite!

Ako samo pravite pokrete napred-nazad, vukući jagodice prstiju po koži, kosa će biti zamršena a vlasište nećete dovoljno stimulisati. Najbolje je masirati kožu glave kružnim pokretima.

Ne pritiskajte previše!

Agresivno pritiskanje kože glave, posebno ako imate duže nokte, može da ima kontraefekat. Kosa će opadati ili će vas vlasište peckati. Primenite blagi pritisak, osetićete da li vam prija ili ne.

Ne „napadajte“ bolne delove!

Skoro svako ima deo kože glave kojim nije baš zadovoljan. Da li je tu kosa proređena, da li se baš tu i samo tu perutamo… Ovaj deo zaobiđite, barem za početak. Upaljena koža glave koja ima promene kao što su perut ili bol ne bi trebalo da bude dodatno stimulisana. Sačekajte da taj problem prođe pa tek onda uključite i taj deo kože. Masaža glave nikada ne bi trebalo da bude bolna, da bi delovala mora da prija, opušta i daje vam osećaj osveženosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar