U trendu

Napravite lako i jeftino domaći lek za čvrste nokte, potreban je samo jedan sastojak!

Verovatno ne postoji ni jedna žena koja ne želi lepe, čvrste nokte pristojne dužine. Ali, sve znamo da je to ponekad nemoguća misija – uglavnom vrlo brzu popucaju ili su tanki i skloni listanju. Ako niste pristalice gel laka ili nadogradnje, sigurno ste stalno u potrazi za rešenjem kako da nokte učinite otpornijim i lepšim. Ovo je provereni recept!

Sa domaćim sredstvom za jačanje noktiju rezultati su primetni već nakon dve do tri nedelje, a toliko je lako i jeftino, da je čak teško i poverovati. Potreban vam je jedan jedini sastojak!

Sve što vam treba za ovu “čaroliju” za oporavak noktiju jeste beli luk i običan proziran lak za nokte. Iseckajte jedan čen belog luka što sitnije (najbolje je da ga izrendate), i dodajte u bezbojan lak. Ostavite da odstoji od pet do deset dana.

Ovom smesom neophodno je svaki drugi dan lakirati nokte i to na sledeći način – nanesite sloj za slojem nekoliko puta. Ostavite da odstoji, a potom ga skinite. Nokte isperite limunovim sokom, kako bi neutralisali neprijatan miris belog luka!

Efekte ćete primetiti vrlo brzo, i zaboravićete na nokte koji se listaju i lome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar