U trendu

Napravite sami TONIK za lice, vaša koža će ZABLISTATI!

Skupi kozmetički preparati često znaju da vas koštaju pravo, malo bogatstvo. Nekada, prosto, nema potrebe da trošite novac, jer, recimo, neke od tih proizvoda možete i sami da napravite.

Tonik ili losion za lice mnoge žene smatraju nevažnim korakom u pripremi kože za negu i često ga preskaču u svojim svakodnevnim ritualima. Ipak, on je izuzetno bitan, jer predstavlja osnovu za sve naredne korake nege lica. Ako imate mešovitu kožu, ovaj prirodni tonik biće pravi spas za vas.

Potrebni su vas sledeći sastojci: 60 mililitara, jakog, zelenog čaja (najbolje staviti 3 kesice), 30 mililitara jabukovog sirćeta, 15 mililitara ekstrakta hamamelisa, 10 mililitara soka od limuna (najbolje sveže isceđenog), jedna do dve kapi bademovog ulja, jedna do tri kapi ulja čajevca i plastična bočica u koju ćete spremiti proizvod.

Ovaj tonik za lice ne služi za skidanje šminke i nečistoća s lica, tu funkciju prvenstveno imaju gelovi i pene za umivanje. Ovu prirodnu mešavinu koristimo kada želimo samo osvežiti kožu, nanosi se sprejem, nakon čega se ostavi da se osuši bez utrljavanja ili brisanja. Ovaj tonik deluje antibakterijski, ujednačava ten, vlaži i omekšava kožu, a najbitnije od svega, prirodan je. Probajte, možda se i iznenadite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar