Neguju se jednostavno, a izgledaju mladoliko: Arapkinje izgledaju božanstveno i u 6. deceniji, a naše žene gube lepotu u 30 – im

Zbog ovih 5 pravila Arapkinje izgledaju mladoliko i u šestoj deceniji

Naučnici su sproveli istraživanje zahvaljujući kojem su saznali da arapske žene imaju najnegovaniju kožu. Zbog ovih 5 pravila one izgledaju mladoliko i u šestoj deceniji:

5. Guste obrve

Arapske dame imaju guste obrve koje neguju specijalnim uljima. One će retko kada posegnuti za pincetom i njihove obrve su mahom prirodne čak i u poznim godinama.

4. Ajlajner

Arapkinje jedino što pokazuju svetu su njihove oči i one su često uokvirene crnim ajlajnerom koji dodatno ističe njihov mistični pogled.

3. Poseta hamamu

Orijentalne kupke savršeno čiste kožu i uklanjaju toksine iz tela. Kada se žena znoji, gornji i oštećeniji sloj kože se uklanja, što daj e dodatni sjaj, elastičnost i glatkoću koži lica i tela.

2. Nega zuba

Arapkinje uvek imaju snežno bele zube, a razlog leži u jakoj oralnoj higijeni. Mnogi smatraju da je pranje zuba došlo u Evropu iz arapskih zemalja. Oni se trude da higijenu zuba održe prirodnim sredstvima.

1. Kvalitetna kozmetika na bazi ulja

Arapkinje preferiraju prirodnu kozmetiku za negu kože i kose. Da bi im kosa bila sjajna i duga one je mažu specijalnim uljima. Isto važi i za telo koje mažu i masiraju sa maslinovim uljem. Ulje tamjana, ružino i bademovo ulje smiruje kožu čineći je negovanom i zdravom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.