U trendu

Promenite izgled kose

Ko kaže da vam je potreban debeo sloj šminke da biste uneli novinu u svoj izgled? Ima i drugih načina.
Produbite boju kose!
Obogatite svoju boju boju kose tako što ćete naneti sjaj za kosu. Ovaj postupak se obično radi u salonima, ali je izvodljiva i kućna varijanta.
Zasijajte!
Na nekoliko meseci ofarbajte se kanom da bi kosa povratila sjaj. Pomešajte prah sa toplom vodom i nanesite mešavinu na kosu. Ostavite je 45 minuta.
Svetlost na licu
Osvetlite lice novim puderima isključivo svetlih nijansi koji licu dodaju otmeno bledilo. Ne preterujete, izaberite puder samo nekoliko nijansi svetliji od vašeg prirodnog tena.
Postanite plavuša!
Ako se osećate loše i obeshrabreno, ili vam je jednostavno dosadno – napravite dramatičnu promenu, ofarbajte se u plavo. Savremene kvalitetne farbe mogu da posvetle i tamnu kosu, bez blajhanja.
Povećajte volumen!
Nanesite penu na kosu na pravi način. Nanosite je na pojedinačne pramenove i razdvajajte ih prstima. Tako je mnogo bolje nego da samo poprskate celu kosu penom i onda je izgužvate. Kada ste istretirali sve pramenove, nanesite malo pene i na koren i izmasirajte glavu.
Probudite se zanosni!
Pre spavanja, nanesite na suvu kosu balzam. Mekom gumicom koja ne ostavlja trag zavežite kosu u visok konjski rep (koja će kreirati volumen kada je skinete).
Sakrijte tanku kosu!
Ako vaša kosa ima tanku dlaku i skalp već počinje da se vidi, upotrebite gel sa teksturom i izaberite neku frizuru sa dugim pramenovima.
Izgledajte kao da ste izašli iz frizerskog salona!
Ispeglajte krajeve peglom za kosu. Potom na njih nanesite tečni silikon (koji daje sjaj i fleksibilnost i vizuelno oporavlja tretiranu kosu).
Nek se kosa uvek sija!
Kupite četku od veprove dlake. Za razliku od plastične, veprova dlaka distribuira prirodna ulja u kosi od korena do temena. Četkajte kosu svakodnevno.
Napravite jednostavnu promenu!
Promenite stranu na kojoj nosite razdeljak. Ovaj jednostavan postupak donosi osvežavajuću promenu.
Zatalasajte!
Da biste proizveli efekat nestašnih talasa, podelite kosu na dva dela, namotajte oba na štapiće i učvrstite ih. Malo pokvasite kosu, a potom je pet minuta sušite fenom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.