U trendu

Slavna manekenka otkrila sjajan trik za prekrivanje celulita (foto)

Tajra Banks, bivši Viktorijin anđeo, otkrila je u intervjuu za V Magazine kako je na modnim revijama skrivala svoj celulit.

Tamnoputa lepotica je priznala da su druge manekenke bile ljubomorne na ekstravagantne kreacije koje je nosila na revijama, ali nisu znale da je njima zapravo prikrivala svoje nesavršenosti na bokovima i zadnjici.

„Znate šta je zapravo toliko smešno? Godinama sam nosila revije za Victoria’s Secret i dobijala sam one dugačke plašteve na koje su druge manekenke bile ljubomorne. Ali dobijala sam ih samo zato da sakrijem celulit“, rekla je iskrena Tajra u razgovoru

Druga manekenka joj je tada otkrila da neke devojke koriste lak za kosu kako bi učvrstile telo i sakrile celulit.

„Sad mi je žao što nisam znala za trik s lakom za kosu. Mogla sam malo više da pokažem na revijama“, našalila se Tajra i dodala kako je s godinama naučila da prihavata svoje mane jer su jednostavno sjajne.

Benksova je karijeru modela započela kao petnaestogodišnja devojka kada se preselila u Evropu kako bi radila za Vogue i Elle, a 1997. godine postala je prva Afroamerikanka koja je pozirala za Victoria’s Secret katalog. Njihov anđeo bila je do 2005. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar