U trendu

Spas za žene: U šampon dodajte samo ovo i rešite najveći problem

Ovo je bukvalno spas za najveći problem miliona žena, a to je preterano mašćenje kose i nedostatak volumena

Većina žena će se složiti da im kosa izgleda najbolje dok su na moru. Tada imamo najviše volumena i prirodne teksture u kosi, a za sve možemo da se zahvalimo morskoj soli. Ali, zašto biste u 21. veku čekali da odete na more da biste imali savršenu kosu? U svakoj bolje opremljenoj radnji možete da nabavite krupnu morsku so koja čini čuda za kosu.

So možete da pomešate sa vodom i malo parfema, pa da je koristite kao sprej za teksturu (ukoliko imate talasastu kosu) ili da je dodate u šampon kako biste dobili predivan volumen i onaj škriputav osećaj skroz čiste kose.

Jedan od najprodavanijih šampona na svitu nastao je upravo tako – ljudi su pomešali bazu za šampon sa malo ekstrakta organskog limuna i mnogo soli i dobili su proizvod koji otklanja mrtve ćelije kože, uklanja sve nakupljene nečistoće i čini da kosa ceo dan bude puna volumena i predivnog mirisa.

Ne morate da kupujete skup šampon da biste to postigli – dovoljno je da pomešate malo krupne morske soli, limunovog soka i omiljenog šampona i time da perete kosu kako što to redovno činite. Rezultati će vas oduševiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.