U trendu

Stavila je pastu na zube na stopala: Kad vidite šta se desilo i vi ćete uraditi isto

Žuljevi, pukotine i suha koža koja se pojavljuje kada zanemarimo potrebe svojih stopala mogu izgledati krajnje neprivlačno i biti bolno.

Taj deo nogu često zaboravljamo, iako nam pomaže da se krećemo, a evo šta možete da uradite za svoja stopala da bi bila negovana i glatka tokom leta, ali i cele godine.

Iznenađujuće, pasta za zube zapravo može pomoći s nekoliko problema stopala odjednom. Ona može postati vaš poslednji korak do savršenstva.

Pre svega, pasta za zube može biti dobar piling za hlađenje jer sadrži abrazivne čestice koje poboljšavaju efekat. Kada jednom ovim pilingom uklonite sve mrtve ćelije kože, a vaša koža na stopalima bude mekana kao bebina, bićete oduševljeni. Jedino upozorenje je: ne koristite zubnu pastu ako imate duboke pukotine ili povrede – setite se da pasta sadrži mentol…

Pasta takođe izbeljuje nokte. Jednostavno nanesite pastu i istrljajte starom četkicom za zube.

Još jedna velika korist jest da vam može pomoći da se rešite neprijatnih žuljeva. Jednostavno nanesite pastu na željeno područje i ostavite nekoliko sati. Nakon toga uklonite pastu vlažnom krpicom. Postupak ponovite nekoliko puta dnevno dok ne nestane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar