U trendu

Za lepe i čvrste grudi

Za vaš celokupni izgled, važne su i grudi. Bez obzira na to da li su male ili velike, važno je na koji način ih negujete i kako ih nosite.
Kupite odgovarajući grudnjak!
Mnoge žene nose brushalter pogrešne veličine. Ili idite kod profesionalca ili poverite bliskom prijatelju da vam precizno izmeri grudi. Ako kupite brushalter u veličini koja vam potpuno odgovara, on će stajati na svom mestu, bez pomeranja, i nećete ga stalno nameštati.
Naglasite deo ispod grudi!
Bez obzira na veličinu vaših grudi, deo neposredno ispod njih obično je najtanji deo ženskog torza. Zato ga treba naglasiti. Nosite bluze koje su pripijene u tom delu i izgledaćete mršavije, a grudi će delovati veće.
Ako ih imate, istaknite ih!
Nemojte se truditi da prikrijete velike grudi. Ako nosite preterano pripijene majice, spljoštićete ih i to neće delovati lepo. Veoma plitak grudnjak istaći će vrat i dekolte i držati vaše grudi uspravno. Kolike god da su vam grudi, podignite ih.
Kupite grudnjak sa žicama!
Ako imate velike grudi, to je lepo, ali ponekad vam se ta činjenica i ne dopada, jer zbog velikih grudi možete izgledati deblji nego što jeste. Zato su spas kvalitetni grudnjaci sa žicom (fišbajnom), koji ne dozvoljavaju da vam se grudi opuste.
Vizuelno povećajte male grudi!
Ako to što imate male grudi doživljavate kao problem, postoje razni načini da ovu situaciju vizuelno promenite. Možete kupiti brushaltere sa umecima ili ubaciti u grudnjak specijalne gel-uloške koji se posebno kupuju i odgovaraju svakom grudnjaku.
Uz neku odeću nemojte nositi grudnjak!
Ovo se opet odnosi na žene sa malim grudima. Ima u prodaji veoma lepih uzanih topića koji su predviđeni da se nose bez brushaltera. Veoma će istaći vaš dekolte, a naročito naglasiti lepotu vaših ramena.
Nosite majice sa dubokim ve-izrezom!
Ako imate velike grudi, ovakve majice će ih optički "razdvojiti" i vizuelno malo smanjiti.
Ne dozvolite da vam grudi "ispadaju" iz grudnjaka!
To deluje napadno i vulgarno. Izgledaćete mnogo privlačnije ako nosite grudnjak odgovarajuće veličine.
Nemojte nositi isti grudnjak godinama!
Grudnjaci se posle nekog vremena rastegnu i više nisu jednako lepi ni funkcionalni.
Posvetite odgovarajuću pažnju svojim grudima jer one to zaslužuju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.