U trendu

Čir na želucu se lako može lečiti prirodnim putem: Ovaj moćni napitak doneće vam olakšanje za 7 dana

U jednom ruskom časopisu objavljen je članak „Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ jednog ruskog travara, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dijareje, dizenterije, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Način pripreme:

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1 : 20.

U prethodno ugrejanu toplu šolju ili čašu stavite 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode i poklopite. Ostavite da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije.

Kore ne bacajte već ih ostavite unutra. Nakon toga, lečenje počinje.

Za izlečenje od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva), za samo pet sati, lek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje (čaše). Nemojte ga cediti. Ponovo poklopite. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i bolje vam je, znači da je u pitanju običan proliv i lečenje je završeno.

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza.

Potrebno je da ostanete u kući i nakon tri sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se naredna tri sata, a ozdravljenje nastupa nakon pet sati od početka lečenja.

Za izlečenje za sedam dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioze creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) iz četiri puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dana, već svaki drugi, a posle sedam dana tretman je završen. To je dovoljno za kompletno izlečenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, za sigurno izlečenje čira na želucu, to možete učiniti posle pauze od sedam dana od prvog tretmana lečenja.

U toku lečenja, ne smete da pijete alkohol!

(Telegraf/MojeZdravlje)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.