U trendu

Čudesni napitak iz kineske medicine: Izbacuje sve toksine iz tela!

Poznati napitak iz prirodne koineske medicine – njegova 3 sastojka izbacuju toksine iz tela!

Stari recept iz kineske prirodne medicine za detok napitak koji čisti organizam od toksina, a potrebna su vam samo 3 sastojka. Pozitivno utiče na očuvanje zdravlja jetre, bubrega i pankreasa, a preporučuje se i za jačanje celokupnog imunološkog sistema.

U sastavu ima cveklu koja je sjajan prirodni lek za anemiju, Ima pozitivan efekat na crevnu mikrofloru i metabolizam, pa se može korisiti i u cilju gubljenja kilograma i masnih naslaga.

Recept je vrlo jednostavan. Potrena vam je jedna manja cvekla, dve šargarepe i jedna jabuka. Važno je da namirnice budu organskog porekla. Oljuštite i očistite sve sastojke, iseckajte ih, a zatim ubacite u blender i mutite dok ne dobijete jedinstvenu kašu. Ukoliko volite, možete dodati i malo vode kako napitak ne bi bio previše gust.

Namirnice iz ovog napitka pune su vitamina, minerala i antioksidanata i savršen su način da poboljšate proces detoksikacije. Preporučuje se da ga pijete ujutru na prazan stomak, ali pravi efekat će imati ako ga konzumirate bar nedelju dana svakog jutra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.