U trendu

Čuva srce i jača imunitet: Ovaj moćni prirodni lek koristi se vekovima

Sa prirodnom medicinom ne možete da pogrešite.

Godine i nepravilna ishrana dovode do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snadbevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posledica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

Da bi očistili krvne sudove, monogi posežu za lekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega. Postoji još jedna mogućnost, a to je tradicionalna medicina.

Stari nemački narodni lek može da očisti krve sudove od holesterola, a za pripremu će vam biti potrebni sledeći sastojci:

4 cela limuna
kriška korena đumbira
2 litra vode
4-5 čenova belog luka
2 kašike meda

Priprema:

Temeljno operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasecite na tanke kolutove. Đumbir i beli luk očistite, isecite u blenderu ili sameljite na mlinu za meso.

Stavite limun u šerpu zapremine 3 ili više litara. U posebnoj šerpi, prokuvajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite beli luk, đumbir i med. Sve dobro izmešajte, pa dodajte u šerpu sa limunom.

Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra. Sada je napitak spreman.

Kako se koristi:

Svaki dan popijte na prazan stomak oko 100 ml ujutru, pa isto toliko uveče. Lečenje traje oko 3 nedelje.

Napravite pauzu od nedelju dana, pa posle još 4 nedelje uzimajte ovaj napitak.

Efekat možete očekivati nakon 10 dana. Ovaj napitak čuvajte u frižideru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar