U trendu

Dodajte samo 1 sastojak u limunadu i biće i 10 puta zdravija od obične, gledajte samo čuda

Dodajte limunadi još jedan sastojak!

Kada želite da povratite snagu i energiju, prvi korak je detoksikacija organizna kako biste izbacili nagomilane toksine i omogućili organizmu da nesmetano radi, a u ovom slučaju ćete osetiti olakšanje.

Počnite od napitka koji je savršen za ove letnje dane. Reč je o limunadi, ali ne običnoj.

Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma.

Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromenjen. Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom.

Reguliše rad probavnog traktva, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma. Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:

Sok od pola limuna ili limete Čaša mineralne ili kokosove vode, pola kašičice aktivnog uglja

U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promešajte i napitak je spreman.

Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja leka i ispijanja crne limunade, prenosi Srbija Danas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar