U trendu

Moćan domaći sirup za čišćenje pluća, prodisaćete posle 3 dana!

Svaki pušač proklinje jutro jer tada je najteže izbaciti nagomilani šlajm iz pluća. Uz otežano disanje kao posledicu pušenja, jasno je da vam je potrebno sredstvo za čišćenje pluća. A tu su domaći sastojci neprikosnoveni.

Pušačima se čišćenje pluća na prirodan način posebno preporučuje. Duvan u sebi sadrži mnoga štetna jedinjenja, a nikotin, katran i ugljen monoksid su samo neka od njih. S vremenom toksini se talože i postaju tempirana bomba, okidač za razna oboljenja.

Kako se pravi sirup za čišćenje pluća?

Postoje mnoge biljke koje pomažu kod čišćenje pluća, utiču na izbacivanje šlajma i koje ujedno olakšavaju disanje. Za decu ste sigurno bar jednom pravili domaći sirup od lovora i žalfije, bananu i med za kašalj i razne čajeve za kašalj i lečenje bronhitisa.

Za pušačka pluća puna toksina potreban je koktel koji snažno čisti pluća i deluje antikancerogeno.

Sastojci nisu skupi a možete ih nabaviti u svakom supermarketu i prodavnici zdrave hrane.

Đumbir – čisti pluća, jača imunitet i ima snažno antikancegoreno dejstva.

Kurkuma (u prevodu “čudo prirode”) kao lek za pluća koristi se od davnina. Uz to ovu biljku je preporučljivo konzumirati preventivno jer sprečava nastanak razvoj bolesti pluća i bronhija.

Beli i crni luk – Beli luk je prirodni antibiotik koji sadrži alicin koji sprečava infekcije disajnih puteva. Crni luk eliminiše suvišnu sluz u plućima i olakšava kašalj.

Ne brinite za zadah!

Ovaj sirup neće uzrokovati loš zadah iz usta. U njega se dodaje i limun koji dodatno osvežava miris. Čišćenje pluća od nikotina i katrana na ovaj način deluje pozitivno i na jačanje imuniteta te se stoga toplo preporučuje svima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.