U trendu

Momentalni spas: Napravite domaći balzam protiv glavobolje, pomaže u trenu!

Oni koji pate od učestalih migrena imaju poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju, što može da predstavlja veliki problem.Zbog toga je važno da glavobolje lečite, pronađete im uzrok i način kako da sebi olakšate.

U tome može da vam pomogne balzam na bazi prirodnih sastojaka koji možete da napravite kod kuće. Ovaj balzam treba uvek da nosite u torbi i da ga koristite za glavobolje koje su uzrokovane stresom.

Čim osetite da bi glava mogla da vas zaboli, namažite balzam na slepoočnice i pokušajte da se opustite. Balzam ne bi trebalo da koriste mala deca, kao ni trudnice.

Potrebni sastojci:

1 kašičica voska

5 kašičica slatkog ulja badema

18 kapi eteričnog ulja peperminta

7 kapi eteričnog ulja bosiljka

5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa

U posudu na pari sipajte ulje i vosak, mešajte dok se u potpunosti ne otopi. Eterična ulja nakapajte direktno u malu tamnu teglicu gde će balzam stajati, a preko kapi lagano sipajte otopljeni vosak i ulje.

Balzam promešajte čačkalicom i ostavite da nepokriven stoji dok se ne stvrdne. Imajte na umu da je ovo potpuno prirodan proizvod bez ikakvih aditiva i čim počne da čudno miriše, razvije se plesan ili se užegne, bacite ga i napravite novi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.