U trendu

Nenadmašni lek za visok pritisak: 3 sastojka su pravo čudo

Probajte ovaj ruski lek za visok pritisak, ne samo da rešava problem hipertenzije, već čisti creva i jetru!

Početak jeseni podrazumeva nestabilno vreme, topli i hladni dani se smenjuju, a ove temperaturne razlike nikome ne prijaju, posebno hroničnim bolesnicima. Najviše su na udaru pacijenti sa kardiovaskularnim problemima, a ove česte promene atmosferskog pritiska utiču na oscilacije krvnog pritiska ne samo kod srčanih bolesnika, već i zdravih ljudi.
Osobe koje zbog problema sa hipertenzijom uzimaju lekove, trebalo bi da se posavetuju sa izabranim lekarom oko eventualne promene terapije. Oni koji nemaju hroničan problem sa visokim pritiskom, okreću se najčešće biljnim preparatima.

U narodnoj medicini postoji pregršt domaćih „lekova“ koji pomažu kod ovih tegoba, namirnice i napici koji snižavaju pritisak, a Rusi od davnina koriste jednu drevnu recepturu za ovaj problem.

Sastojci:

5 kašičica svežih borovih iglica
2 kašičice divljeg šipurka
2 kašičice izmrvljene lukovine (ljuske crvenog luka)
Priprema:

Pomešajte sastojke, pa ih prelijte litrom hladne vode. Kuvajte dok ne proključa, pa smanjite temperaturu i ostavite da se kuva još 10 minuta. Sklonite s vatre i ostavite da se ohladi, pa nalijte još hladne vode da ukupno bude litar napitka. Procedite. Ova količina je za dva dana, potrebno je da popijete litar napitka dnevno.

Uzimajte ovaj narodni „lek“ sve dok vam se pritisak ne stabilizuje, nekoliko meseci je preporuka. Rusi kažu da kada se uzima u kontinuitetu četiri meseca, efekat traje i po nekoliko godina.

Ovaj narodni lek, osim što snižava krvni pritisak, takođe i čisti creva i jetru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.